Vores kompetencer


Njordpower -en del af Njordship Gruppen. 

Bedre service - bedre respons

Hvis vores indsats går ubemærket hen, er det bare sådan, vi kan lide det. Vi er her for at få opgaverne løst. Vi er her for at hjælpe dig med at holde dine løfter og gøre dit liv lettere. Vi har et fantastisk netværk af leverandører som hjælper vores specialister med at levere en fremragende service - dedikeret til dig. 

Seneste test- og rapporteringsudstyr

Vores operatører er fuldt udstyret med de nyeste testenheder og rapporteringssoftware. Dette sikrer, at du modtager alt, hvad du behøver for at opfylde dine krav. Njordpower tilbyder alle kunder en elektronisk 24/7 kundekonto hvortil reparationer, økonomi og kvalitetskontrol løbende opdateres.

En 'whatever it takes'-holdning

Vi håndter problemet, planlægger opgaven, overvinder forhindringer og får tingene til at ske. Uanset om du har en nødsituation, der skal håndteres lige nu eller planlægger en fremtidig begivenhed, hjælper vi dig med at holde strømmen kørende.

Projektledelse - Eller bare et godt råd

Vi er eksperter. Mange af vores kunder spørger os til råds. Vi laver gerne forundersøgelser og fungerer som konsulenter for at hjælpe dig med at arbejde smartere og spare flere penge.

Meget mere end generatorer

Vores mission

Vi bygger vores samarbejde på tillid og respekt. Vi behandler alle - kunder, leverandører og kolleger - som vi selv ønsker at blive behandlet. Vores partnere skal kunne stole på os under alle omstændigheder.

Innovation og udvikling

For at sikre vores kunde den bedste løsning, vil vi arbejde målrettet mod, at vi forbliver blandt de bedste inden for vores speciale. Derfor bruger vi vores kreativitet til at se nye muligheder og bevarer viljen til at udnytte dem.