Forebyggende vedligeholdelse sikrer at du får uafbrudt strømforsyning til alle dine behov.

Større virksomheder, der ejer mange generatorer, eller dem der er afhængige af generatorsæt til primær strøm skal serviceres regelmæssigt. Lad Njordpower inspicer anlægget og få udarbejdet en pålidelig vedligeholdelsesplan. 

Nødberedskab er vores speciale.


Når du vælger Njordpower som folkene bag din strøm, forbinder du dig med en af Danmarks bedste inden for reparation og vedligehold af generator anlæg.


Dieselgeneratorsæt – der bruges til backup (nød)strøm – skal vedligeholdes regelmæssigt for at sikre, at de leverer kvalitetsstrøm gennem hele deres levetid. 

Vedligeholdelsesplan


Opretholdelse af en Njordpower vedligeholdelsesplan sikre maksimal servicetid for generatoren og korrekt drift når der forlanges levering af strøm. Korrekt vedligeholdelse indebærer blandt andet:


  • Rettidig fjernelse af slidte dele eller opgradering af komponenterne


  • Kontrol af væskeniveauer


  • Batteriinspektion og rengøring af forbindelser


  • Test af belastningsbank


  • Verifikation af kontrolpanelets aflæsninger og indikatorer.


  • Udskiftning af brændstof- og luftfiltre

Små investeringer for at udskifte komponenter.


Små investeringer for at udskifte komponenter og vedligeholdelse af generatorer på en regelmæssig basis, kan spare dyre og unødvendige opgraderinger, eller endda udskiftning af hele generatorsættet.

Meget mere end generatorer


Vi gør alt hvad der skal til for at sikre at du får den strøm, du har brug for, herunder nødberedskab, projektstyring, brændstofstyring, træning og mere. Vi er eksperter, mange af vores kunder spørger os til råds så de kan arbejde smartere og spare flere penge